için kaldı

Son Dakika Transfer Haberi: Galatasaray'dan Valentin Rosier operasyonu! Fenerbahçe ve Beşiktaş derken...

Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi... Galatasaray geçen sezon kiralık olarak Beşiktaş forması giyen Valentin Rosier’'le ilgileniyor. Yedlin'le yolları ayırarak yeni bir sağ bek arayışına giren Sarı-Kırmızılı takım Udinese'li Larsen'den sonuç alamayınca Rotayı Valentin Rosier'e çevirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika Transfer Haberi: Galatasaray'dan Valentin Rosier operasyonu! Fenerbahçe ve Beşiktaş derken...

Galatasaray 'da sağ bek transferinde sürpriz bir isim gündeme geldi. Ghezzal hamlesiyle dikkat çeken Sarı-Kırmızılı takım bu kez geçen sezonu Beşiktaş 'ta kiralık geçiren Valentin Rosier için devreye girdi.

Rosier için resmi teklif!

Fanatik'in haberine göre; Yedlin'le devam etmeye sıcak bakmayan Galatasaray geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen ve performansıyla dikkatleri üzerine çeken Fransız Sağ bek Rosier için Sporting Lizbon'a resmi teklif yaptı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER