için kaldı

Talat Bulut - Şevval Sam gerginliğinde mahkeme noktayı koydu

Yasak Elma dizisinde "Halit" karakterine hayat veren Talat Bulut ile "Ender" rolünü canlandıran Şevval Sam’ın karşılıklı davaları sonuçlandı.

POSTA POSTA
Talat Bulut - Şevval Sam gerginliğinde mahkeme noktayı koydu

Geçtiğimiz sezon Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Talat Bulut’un kostüm asistanı genç kızı taciz ettiğine yönelik iddialar sırasında iki başrol oyuncusu Bulut ile Şevval Sam karşı karşıya gelmişti.

Şevval Sam’ın eleştirileri üzerine hakaret davası açan Talat Bulut’a, Sam da karşı dava ile yanıt vermişti.

Talat Bulut - Şevval Sam gerginliğinde mahkeme noktayı koydu - Resim : 1

Mahkeme tarafından reddedildi

Günaydın’ın haberine göre karşılıklı tazminat isteklerinin bulunduğu davaların karar duruşması yapıldı.

Her iki dava da mahkeme tarafından reddedildi. Aynı dizide başrol oynayan tarafların bu durumuna dikkat çeken mahkeme, Bulut’un isminin karıştığı taciz olayının da kamuoyunda konuşulduğu ve Şevval Sam’ın da sözleriyle bu tartışmaya katkı sağladığı görüşünü aktardı.

Bu değerlendirme sonucunda Sam’ın sözleri kişilik haklarına saldırı olarak görülmedi ve her iki dava da reddedildi.

Talat Bulut - Şevval Sam gerginliğinde mahkeme noktayı koydu - Resim : 2

#olayıngeçmişi

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Talat Bulut’un tacizine uğradığını iddia eden Özge Ş., ünlü oyuncu hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. 

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında taciz iddialarına ilişkin Talat Bulut hakkında ‘delil yetersizliği’ nedeniyle takipsizlik kararı verilmişti. Takipsizlik kararının ardından Talat Bulut, taciz iddiasında bulunan Özge Ş. hakkında Büyükçekmece Asliye Hukuk Mahkemesi’nde 100 bin TL’lik manevi tazminat davası açtı. 

Talat Bulut’un 100 bin TL’lik tazminat davasına mahkemeden ret

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER