EDHO severlere büyük sürpriz: Bomba transfer geliyor

7. sezondur büyük bir beğeni ile izlenen geçtiğimiz günlerde sezon finali yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Kurtlar Vadisi'nin Memati'si transfer olacak.

GASTE24 GASTE24
EDHO severlere büyük sürpriz: Bomba transfer  geliyor

Fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, ATV’nin en beğenilen dizileri arasında yer alıyor.EDHO oyuncuları, 7. sezonda ekrana bağlayacak ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 2015'ten bu yana yayın hayatına devam ediyor.

EDHO oyuncuları, 7. sezonda da izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam edecek. 

Ozan Akbaba diziden ayrılıyor Sezon finaliyle hayranlarını merakta bırakan diziyle ilgili sosyal medyada dolaşan söylentilere göre, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da, İlyas Çakırbeyli karakterini canlandıran Ozan Akbaba diziden ayrılıyorEDHO’dan ayrıldığına dair henüz kesin bir açıklama yok ama;  200. bölümünden sonra dizide olmayacağı belirtiliyor.  Ozan Akbaba’nın ayrılık nedeni de olukça merak ediliyor.Diziye taze kan geliyor
Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Pelin Akil ve Ali Sürmeli gibi isimlerin yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oyuncu kadrosunu zenginleştirmeye yönelik adım atıldı.Sürpriz transfer
Aksiyon yüklü sahnelerini soluksuzca takip edenler 7. sezonunda neler yaşanacağını beklerken sürpriz bir transfer haberi geldi.

Kurtlar Vadisi'nin Memati'si EDHO'da

Kurtlar Vadisi'nde üstlendiği Memati karakteriyle akıllara kazınan usta oyuncu Gürkan Uygun'un reyting rekorları kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projesiyle geri döneceği iddia edilmişti.Yayına girdiği dönemde reytingleri sallayan Kurtlar Vadisi Pusu'da rol alan Gürkan Uygun'un Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde boy gösterecek olması sevenlerini keyiflendirdi.

Kaynak.HABER3 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER