için kaldı

Buz gibi havalar için şıklık tüyoları

Havalar soğudukça çoğumuz şıklığı ikinci plana atıyoruz, önceliğimiz soğuktan korunmak oluyor. Aslında doğru palto, ayakkabı ve aksesuar seçimleriyle hem sıcacık hissetmek hem de şık olmak mümkün. Sezonun trendleri kat kat giyinmeyi sevenlere de stil sahibi alternatifler sunuyor. Bu hafta buz gibi havalarda ‘iyi’ görünmek isteyenler için farklı tüyolar veriyoruz.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Buz gibi havalar için şıklık tüyoları

Mont ve palto seçimi, kış şıklığında büyük önem taşıyor; zira içinize ne giydiğinizden bağımsız olarak tüm havanızı değiştirecek kilit parçanız paltonuz. Bu nedenle dış giyim alışverişi yaparken sosyal ve iş yaşantınızı, vücut tipinizi ve stilinizi göz önünde bulundurmalı, gardırobunuzda bulunan kıyafetlerle uyumluluğunu da dikkate almalısınız. Örneğin, resmi giyinmenizi gerektirecek bir iş hayatınız varsa, kaşe olanlar şıklığınızı tamamlarken evden çalıştığınız rahat bir düzene geçtiyseniz ve sportif giyinmeyi seviyorsanız, sezonun trendlerinden olan pofuduk montlar sizi daha çok yansıtabilir. Elbette pofuduk montlar kurumsal, kaşe olanlar sportif görünümlerle giyilmez diye keskin kurallar yok. Karıştırmayı ve deneysel ifadeler yaratmayı seviyorsanız, yalnızca vücut tipinize ve tarzınıza uyması önceliğiniz olabilir. Seçiminizi canlı renklerden yana yaparak da fark yarabilirsiniz. 

İLK KAT NAYLON İÇERİKLİ OLMASIN

Kışın soğuktan korunmanın birinci kuralı kat kat giyinmek olabilir. Kat kat giyinirken stil sahibi görünmekse çok kolay, çünkü zıt parçaları bir araya getirerek yaratıcı tarzlar ortaya çıkarabilirsiniz. Stil ikonları ve influencer’lar da kat kat giyinerek kış stilleri oluşturmayı çok seviyorlar. İlk katmanı bu sene birçok markada karşımıza çıkan desenli, balıkçı yakalı body’lerle yapabilir, ardından gömlek, kazak ve paltonuzla tamamlayarak içten dışa bir şıklık oluşturabilirsiniz. Soğuktan iyi korunmak için özellikle ilk katta kullandığınız parçanın polyester gibi naylon içerikli bir kumaş olmamasına dikkat etmenizi öneririm.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER