İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam

İstanbul'da Halk Ekmek A.Ş.'nin büfelerinde satılan 250 gramlık ekmeğe 25 kuruş zam yapıldı. Yüzde 33'lük zammı yüksek bulan bazı vatandaşlar, kalabalık ailelerin ekmek almakta zorlanacağını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam

Vatandaşların uygun fiyata ekmek alabilmesi adına kurulan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Halk Ekmek A.Ş., bugünden itibaren  geçerli olmak üzere 250 gram ekmeğe zam yaptı,  ekmeğin fiyatı 75 kuruştan 1 liraya yükseldi. Yapılan yaklaşık yüzde 33'lük zamma vatandaşlar tepki gösterdi. 

"HANİ HER İYİ GÜZEL OLACAKTI?"

Halk Ekmek'ten yapılan zammı bugün öğrenen bir vatandaş, yapılan artışın kötü olduğunu söyleyerek, "Pahalı mı ucuz mu, iyi bence. Her şey pahalı. Her şey çok pahalı, ekmek ucuz geliyordu. Ondan alıyorduk. Bence kötü oldu" ifadelerini kullandı. Başka bir vatandaş ise "Hani her şey iyi olacaktı?" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER