için kaldı

Swansea City taraftarından Emiliano Sala'ya büyük saygısızlık

Swansea City taraftarı, Cardiff City'ye transfer olduktan sonra yeni kulübüne katılmak üzere bindiği uçağın düşmesi sebebiyle hayatını kaybeden Emiliano Sala'nın ölümüyle dalga geçti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Swansea City taraftarından Emiliano Sala'ya büyük saygısızlık

Spor Arena Dış Haberler | İngiltere Championship'te bu hafta oynanacak olan Swansea City - Cardiff City maçı öncesinde, sene başında trajik şekilde hayatını kaybeden Emiliano Sala'ya büyük saygısızlık yapıldı.

Ev sahibi takım taraftarları, Emiliano Sala'nın ölümüyle dalga geçmek ve Cardiff City cephesinin moralini bozmak için sahte uçak biletleri bastırdı. 29 yaşındaki futbolcunun hayatını kaybettiği uçak kazasına göndermede bulunan Swansea City taraftarları, sahte biletlerin üzerine Emiliano Sala'nın ismini yazdırdı.

Söz konusu sahte uçak biletinde varış yeri Cardiff, kalkış yeri Nantes olarak yazıldı. Uçuşun kaptanı olarak ise 2011 yılında hayatını kaybeden Cardiff City taraftarı Mikey Dye'nin ismine yer verildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER