için kaldı

Rebel Galaxy ücretsiz oldu!

Rebel Galaxy, Epic Games Store kullanıcıları için ücretsiz oldu. Hemen kapın!

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Rebel Galaxy ücretsiz oldu!

Rebel Galaxy, Epic Games Store kullanıcıları için sınırlı bir süreliğine ücretsiz oldu.
 
İlgilenenler Epic Games Store üzerinden giriş yaparak oyunu ücretsiz olarak edinebilir ve ardından Epic Games Launcher aracılığıyla bilgisayarına indirebilir.

Oyun 27 Haziran'a kadar ücretsiz dağıtılacak. Bu tarihten önce kütüphanenize eklerseniz oyun sizde kalacak. Bir sonraki ücretsiz oyun da belli oldu. Last Day of June 27 Haziran - 4 Temmuz tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden ücretsiz indirilebilir olacak.

Rebel Galaxy'nin Epic Games Store üzerindeki tanıtım yazısı ve fragmanı: Rebel Galaxy, bilinen evrenin ucundaki tuhaf sakinlerle aksiyon dolu bir savaş, keşif, buluş, ticaret ve "pazarlık" oyunudur.
 
Korsanlarla savaşacak, anormallikleri keşfedecek, uzaylılarla arkadaş olacak, savaş enkazlarını yağmalayacak, asteroitlerden kaynak çıkaracak ve yapıtları keşfedeceksiniz. Bu heyecan dolu uzay macerasında, düzenbaz bir iyi, kurnaz bir uzay tüccarı ya da güce aç bir korsan olarak yolunuzu seçin.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER