için kaldı

Gizli buluşmamalar bitti: Jennifer Lopez ve Ben Affleck sarmaş dolaş

Son ayların en çok konuşulan iki ünlüsü Jennifer Lopez ile Ben Affleck sonunda aşklarını gözler önüne sermeye karar verdi. Bu döneme kadar hep gizli gizli buluşan, paparazziler tarafından uzaktan görüntülenen JLo ve Affleck, bu kez sarmaş dolaş bir şekilde ortaya çıktı. Tıpkı yıllar önce nişanlandıkları dönemde olduğu gibi yine Bennifer olarak anılan Jennifer Lopez ile Ben Affleck, önceki gece yemeğe çıktı. Çift, Batı Hollywood'da birlikte bir restorana gidip akşam yemeği yedi. Jennifer Lopez ve Ben Affleck, çıkışta da objektiflere takıldı. Birbirlerine sıkı sıkı sarılan çift, yavaşça yürüyürek o anların keyfini çıkardı. Sonra da Affleck'in kendilerine araçlarını getiren valeye bahşiş vermesinin ardından araçlarına binerek mekandan uzaklaştı. Jennifer Lopez ve Ben Affleck, bu akşam yemeği ile ilk kez yazlık evde ya da dağ evinde değil de herkese açık bir kamusal alanda aşklarını gözler önüne sermiş oldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Gizli buluşmamalar bitti: Jennifer Lopez ve Ben Affleck sarmaş dolaş

Gizli buluşmamalar bitti: Jennifer Lopez ve Ben Affleck sarmaş dolaş - Resim : 1HERKES ONLARI KONUŞUYOR

Son günlerde gösteri dünyasında herkes onları konuşuyor. Yani tam 17 yıl sonra aşklarına kaldığı yerden devam eden ünlü çifti. Oysa onlar ayrılıp yıllar sonra tekrar bir araya gelen tek ünlü çift değil. Gösteri dünyasında öyle çiftler var ki bazıları birkaç kez ayrılıp sonra mutluluğu yine birbirlerinde bulan, sonra da evlenip mutlu mesut yaşayan. İşte ayrı kalamayıp yeniden bir araya gelen o ünlü çiftler.

Ünlüler dünyasında son günlerin gündemdeki ikilisi Jennifer Lopez ile Ben Affleck. Nasıl olmasınlar ki? Yıllar önce nişanlanıp ayrılan çiftin hayatlarına sonradan başkaları girdi. Hatta her ikisi de uzun süren evlilikler yaşadı. Ama döndüler, dolaştılar tekrar birbirlerini buldular.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER