için kaldı

Bursaspor’da Ali Akman'ın kadro dışı karası sonrası gözler Batuhan Kör’de!

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’un, sezonun geride kalan bölümünde en önemli gol ayağı Batuhan Kör olacak. Bu sezonki performansıyla öne çıkan oyuncuya, camia da büyük güven duyuyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bursaspor’da Ali Akman'ın kadro dışı karası sonrası gözler Batuhan Kör’de!

Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt ile ön protokol imzalamasının ardından genç santrfor Ali Akman’ın kadro dışı bırakılmasıyla gözler Bursaspor’un bir diğer genç santrforu Batuhan Kör’e çevrildi. Bu sezon istikrarlı olarak forma şansı bulmaya başlayan 19 yaşındaki oyuncu, yeni dönemde Bursa temsilcisinin en önemli gol silahlarından biri olacak. Genç santrforun, TFF 1. Lig’de oynanacak olan Giresunspor deplasmanında da, ileri uçta görev alması bekleniyor.

10 GOLÜ VAR

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde, Göztepe de deplasmanında kaydettiği 4 gol ile adından sıkça söz ettiren Batuhan Kör, bu sezon ortaya koyduğu performans ile de güven veriyor. Ligde şu ana dek 17 maçta 936 dakika süre alan genç santrfor, 6 kez rakip ağları havalandırdı. Kupada da 263 dakika forma giyen Batuhan Kör, 4 golünün yanı sıra bir de asist gerçekleştirdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER