Bir mühendis bir doktor bir ev hanımı… Bin yıllık yalana 1 milyon TL kaptırdılar!

Telefon dolandırıcılarının oyunları bitmiyor. Bir hafta içinde tam bir milyon liralık vurgun yapan çete kaçamadan yakayı ele verdi. CNN TÜRK muhabiri Tugay Saday ve Güngör Yılmaz’ın özel haberi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bir mühendis bir doktor bir ev hanımı… Bin yıllık yalana 1 milyon TL kaptırdılar!

Dolandırıcılar durmak bilmiyor. Mağdurlar değişse de yöntem aynı. Yine aradıkları vatandaşlara kendilerini polis olarak tanıttılar. İsimlerinin bir suça karıştıklarını belirterek paralarını incelemeye alacaklarını söylediler. Mağdurlar arasında bu kez bir mühendis bir doktor bir de ev hanımı vardı. Bu yalanlara kanan vatandaşlar ise dolandırıcılara yaklaşık bir milyon lira kaptırdı.

Sultanbeyli’de bir ev hanımının da dolandırıcılara para verdiği anlar güvenlik kameralarına da yansıdı. Bir süre sonra kandırıldığını anlayan mağdurların şikayeti polisi harekete geçirdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER