Son dakika: Isparta Belediye Başkanı CNN Türk'te... 'Donarak ölme iddiaları doğru değil'

Isparta'da etkili olan kar yağışıyla birlikte metrekareye 83,9 kilogram yağış düştü. Isparta'da ilk ve orta dereceli okullar, önümüzdeki hafta tatil edildi. CNN TÜRK'te konuşan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen donarak ölme iddiaları ile ilgili olarak, 'Hayır, hayır, hayır. Kesinlikle öyle bir şey yok. Biz evinde doğal gazını yakamayan vatandaşlarımızı KYK yurtlarına taşıdık. Böyle bir olay kesinlikle yoktur.' dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika: Isparta Belediye Başkanı CNN Türk'te... 'Donarak ölme iddiaları doğru değil'

Isparta'ya yaklaşık 4 gündür elektrik verilemedi. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, CNN Türk'e konuştu:

Perşembe günü yağan 9 saatlik kardan sonra tabii ki Ispartamız çok büyük seviyede kar yağışı aldı. O günden beri bazı sıkıntılar yaşadık elektrik hatlarımızda. Şu anda 4. günündeyiz. Bugün 400 kişilik ekiple tüm sokaklarımızdaki arızalar giderilmek üzere. Tüm şehrimize enerji verildi, enerji verilmede sorunumuz olmadı. Dışardan gelen hatlar tamir edildi ancak şehir içindeki mahalleler arasında yoğun kar yağışından dolayı kopan tellerin bakımları, tamiratları yapılıyor. Sokak aralarında trafikle alakalı sıkıntımız yok. 3200 caddedeki, sokaktaki tüm arterler trafiğe açık.1. Isparta'ya yaklaşık 4 gündür elektrik verilemedi. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, CNN Türk'e konuştu: Perşembe günü yağan 9 saatlik kardan sonra tabii ki Ispartamız çok büyük seviyede kar yağışı aldı. O günden beri bazı sıkıntılar yaşadık elektrik hatlarımızda. Şu anda 4. günündeyiz. Bugün 400 kişilik ekiple tüm sokaklarımızdaki arızalar giderilmek üzere. Tüm şehrimize enerji verildi, enerji verilmede sorunumuz olmadı. Dışardan gelen hatlar tamir edildi ancak şehir içindeki mahalleler arasında yoğun kar yağışından dolayı kopan tellerin bakımları, tamiratları yapılıyor. Sokak aralarında trafikle alakalı sıkıntımız yok. 3200 caddedeki, sokaktaki tüm arterler trafiğe açık.

YAĞIŞ DEVAM EDİYOR MU?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER