Canlı yayında flaş Mesut Özil iddiası: Fenerbahçe...

"Mesut gelirse Fenerbahçe için doğru bir transfer olacağını düşünmüyorum" açıklamasında bulunan Serdar Kelleci, Mesut Özil'in menajeri ile görüşen birinden bilgi aldığını söyledi.

GASTE24 GASTE24
Canlı yayında flaş Mesut Özil iddiası: Fenerbahçe...

A Spor yorumcularından Serdar Kelleci, canlı yayında flaş bir Mesut Özil yorumunda bulundu. Kelleci, "Mesut gelirse Fenerbahçe için doğru bir transfer olacağını düşünmüyorum" açıklamasında bulundu.

Juventus’u yakından takip eden gazeteci Romeo Agresti, Siyah-Beyazlılar’ın dünyaca ünlü yıldızla ilgilenmediğini ve teklif yapmayacağını açıkladı.

İtalya’dan gelen bu haber, Mesut Özil transferinde Fenerbahçe’nin elini güçlendirdi. Şu anda Türk asıllı Alman yıldız ile ilgilenen başka bir takım yok. Sarı-Lacivertliler bu nedenle pazarlıklarda Arsenal’ın haftalık 350 bin Pound’luk maaşın büyük bir bölümünü ödemesini isteyecek. Mesut’u ekonomik koşullardan çok, menajer Mikel Arteta’nın üzerinde bir baskı unsuru olmaması için göndermeyi planlayan İngiliz ekibinin atacağı adım merakla bekleniyor.

Fedakârlık yapabilir

Mesut Özil, Sarı-Lacivertliler’de oynamak istediğini daha önce açıklamıştı. Fenerbahçe Yönetimi, ünlü yıldızdan da maaşı konusunda fedakârlık yapmasını talep edebilir. Eğer 32 yaşındaki orta saha oyuncusu da bu talebe olumlu yaklaşırsa, taraftarların yıllardır hayalini kurduğu fotoğrafı kısa süre içerisinde görebiliriz: Çubuklu formayla poz veren Mesut Özil...

Kaynak: Fanatik/Aspor

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER