Galatasaray sonunda kaleyi gole kapadı

Club Brugge ile Belçika’da golsüz berabere kalan sarı kırmızılılar, Devler Ligi’nde üst üste 6. deplasman sınavında da fileleri havalandıramadı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray sonunda kaleyi gole kapadı

Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki ilk maçında Club Brugge ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Galatasaray’ın Devler Ligi’nde dış sahada gol yeme kâbusu sona erdi... En son 18 Eylül 2002’de Rusya’da 2-0 kazandığı Lokomotiv maçında kalesini  gole kapatan sarı kırmızılılar, ardından Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda çıktığı üst üste 26 karşılaşmada da kalesinde gol görmüştü. Aslan’da buna karşın Avrupa’da deplasmanda galibiyet hasreti 18 maça çıktı. En son 12 Mart 2013’te Schalke’yi Almanya’da 3-2 yenmişti.

15 maçta 12 yenilgi, 3 beraberlik

Aslan’ın Şampiyonlar Ligi özelinde son dönemde dış saha performansı parlak değil. Sarı kırmızılılar, Schalke maçından son

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER