Apple tüm tabularını yıktı! Şimdi Android markaları düşünsün

Wedbush analisti Daniel Ives bugün MacRumors tarafından görülen bir yatırımcı notunda, iPhone 13 hakkında ipuçları sundu. İşte detaylar.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Apple tüm tabularını yıktı! Şimdi Android markaları düşünsün

Bir yatırımcının notunda, Wedbush analisti Daniel Ives, yaklaşmakta olan iPhone 13 nesli hakkında bazı ayrıntılar açıkladı. Not, bu yıl depolama seçenekleri hakkında duyduklarımızla örtüşüyor ancak aynı zamanda LiDAR sistemine biraz ışık tutuyor.

Ives'e göre, iPhone 13 serisinin tüm modelleri, Pro olmayan modeller de dahil olmak üzere, LiDAR'a sahip olacak. 1 TB depolama söylentisi de mevcut ancak bunun yalnızca Pro modellerine ayrıldığı söyleniyor.

iPhone 13 iddialı olacak

Apple tüm tabularını yıktı! Şimdi Android markaları düşünsün - Resim : 1

Apple'ın LiDAR sensörlerini daha geniş çapta benimseme planları, bu alanda bir gelişmeye işaret ediyor olabilir ve belki de şirket, iPhone 13'ün piyasaya sürülmesiyle daha fazla özellik sunmayı planlıyor.

Apple, iPhone 12 ile RAW görüntüleri ‌iPhone‌ görüntü işleme ile birleştiren yeni bir format olan ProRaw'ı tanıttı. ProRAW dosyaları, tipik HEIF veya JPEG dosyalarından 10 ila 12 kat daha büyük olabilir. "iPhone"u günlük sürücülerinden biri olarak kullanan fotoğrafçılar gibi daha profesyonel kullanıcılar için 1 TB "iPhone" kullanma olasılığı daha çekici bir seçenek.

Ives ayrıca, Wedbush'un en düşük seviye ‌iPhone 13‌ mini'den ‌iPhone 13‌ Pro Max'e kadar tüm ‌iPhone 13‌ modellerinde LiDAR sensörlerinin bulunacağını bildirdiğini de teyit ediyor. LiDAR kullanım durumu, mevcut haliyle oldukça sınırlı, yalnızca düşük ışıklı fotoğrafçılıkta ve artırılmış gerçeklik için kullanılmakta. Apple, son birkaç yılda AR'ye daha fazla odaklanıyor ve LiDAR'ın tüm "iPhone" modellerine genişletilmesi, Apple'ın AR'yi ve bunun için gereken temel teknolojiyi daha yaygın hale getirme planının bir parçası olabilir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER