Belhanda tesislerden böyle ayrıldı: Haberi antrenman sırasında aldı

Sivasspor ile Türk Telekom Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından kameraların karşısına geçerek sarı-kırmızılı yöneticileri eleştiren Galatasaraylı Belhanda'nın sözleşmesi feshedildi.

GASTE24 GASTE24
Belhanda tesislerden böyle ayrıldı: Haberi antrenman sırasında aldı

Süper Lig kapsamında Galatasaray ile oynanan ve 2-2 biten Sivasspor maçı sonrası, "Yöneticiler Twitter'a, Instagram'a bakacaklarına zeminle ilgilensin." sözleri ile sarı-kırmızılı yöneticileri suçlayan Younes Belhanda'nın sözleşmesi tek taraflı olarak feshedildi.

Haberi antrenmanda alan 31 yaşındaki oyuncu apar topar tesislerden ayrılırken o anlar A Spor kameralarına yansıdı. 

Kaleminin kırılmasına neden olan sözler

Belhanda Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada "Söylediklerimden dolayı yanlış anlaşıldım. Çevirmenimiz de bunun yapıcı bir mesaj olduğunu anlayarak çevirdi. Galatasaray'ın tüm yönetimine saygı duyuyorum ve kulüpteki herkesle iyi ilişkim var." dedi.

Faslı futbolcu, "Zemin etkiliyor. Biz daha çok pas oyunu oynuyoruz. Bu sahaya bir çare bulunması lazım. Böyle oyunumuzu oynayamıyoruz. Florya bile buradan daha iyi. Gerekirse dünyanın en iyi uzmanlarıyla buranın düzeltilmesi lazım" ifadelerini kullanmıştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER