MasterChef'te duygusal anlar

MasterChef’in dün akşam ekranlara gelen bölümünde duygusal anlar yaşandı. İzmir'den İstanbul’a gelip yaşadığı zorlukları anlatan 24 yaşındaki Mustafa Yükselen şefleri duygulandırdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
MasterChef'te duygusal anlar

TV8 ekralarında izleyici ile buluşan MasterChef’in dün akşamki bölümünde Mustafa Yükselen isimli yarışmacı hayat hikayesi ile stüdyoda duygusal anlar yaşattı. Yükselen’in etkileyici hayat hikayesi ve konuşması sonrası sessizliğe bürünen stüdyoda şefler yemeğiyle de başarılı buldukları yarışmacıyı tebrik etti. Danilo şefi rüyasında gördüğünü söyleyen Mustafa Yükselen’in bir rüyası da stüdyoda gerçek oldu.

MasterChef'te duygusal anlar - Resim : 1

“PARA TOPLAYACAĞIM”

İzmir’de doğduğunu söyleyen ve “İstanbul’a bir sırt çantamı alıp geldim, dokuz ay kadar sabredebildim” şeklinde konuşan Mustafa Yükselen, iş imkanı olmaması ve İstanbul’da kimsesi olmadığı için parasız kaldığını ve iş bulamadığı anlattı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER