Diagne'ye mesaj sorgusu

Yönetim, sosyal medya hesabında 'G.Saray' ifadesini silen Senegalli ile masaya oturacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Diagne'ye mesaj sorgusu

UEFA kriterlerine uymak adına ‘satmadan alma’ prensibini benimseyen G.Saray Yönetimi, eğer Diagne ‘Gitmek istiyorum’ derse gol kralını satacak. Sarı kırmızılılar, Diagne’den gelecek parayla orta saha ve forvete takviye yapacak.

G.SARAY’da Mbaye Diagne belirsizliği devam ediyor... Devre arasında Kasımpaşa’dan 13 milyon Euro’ya alınan ancak hem performansı hem de özel hayatı nedeniyle sarı kırmızı camiada eleştirilen Senegalli futbolcu önceki gün de sosyal medya hesabındaki ‘Galatasaray’ yazısını kaldırmış ve bu hareket, golcü oyuncunun ayrılacağı şeklinde yorumlanmıştı. Diagne hatta Suudi Arabistan ekiplerinden El Shabab’dan bazı futbolcuları da takip etmeye başlamıştı. 27 yaşındaki oyuncunun sosyal medyadan verdiği ayrılık mesajına Galatasaray da kayıtsız kalmayacak.

Arap kulüplerinin radarında

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER