Bakan Akar'dan terörle mücadele mesajı: Mehmetçiğin nefesi enselerinde, teröristler kaçacak delik arıyor

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Irak'ın kuzeyinde artan bir şiddet ve tempoda terörle mücadelenin devam ettiğini belirterek, "Mehmetçiğin nefesi bu teröristlerin ensesinde. Oradaki teröristler artık hiçbir şekilde kendilerini rahat hissetmiyorlar. İki gece aynı yerde yatmıyorlar ve kendilerine kaçacak delik arıyorlar" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bakan Akar'dan terörle mücadele mesajı: Mehmetçiğin nefesi enselerinde, teröristler kaçacak delik arıyor

Bakan Akar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Milli Savunma Bakanlığı tarafından düzenlenen anma törenine katıldı. Bakanlık kampüsündeki Atatürk Kültür Sitesinde düzenlenen törene, Bakan Akar ile birlikte Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile şehit yakınları, gaziler ve askeri personel katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende daha sonra Mehteran Birlik Komutanlığı tarafından konser verildi.

'ASİL TÜRK MİLLETİ ORDUSUNA SAHİP ÇIKTI'

Bakan Akar, 15 Temmuz hain darbe girişiminin unutulmaması ve hatırlanması gerektiğini söyledi. 15 Temmuz'da eşine az rastlanan bir hainlikle karşı karşıya kalındığını belirten Akar, "Bu hıyanet karşısında Sayın Cumhurbaşkanımızın yüksek siyasi liderliği çerçevesinde bu musibet akamete uğratılmıştır. Bu konuda çok ciddi mücadele verildi ve verilmeye devam ediyor. Ve bu hani darbe girişimini yapanların, bunlarla alakalı olanların sonu gelinceye kadar Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) mücadelesi devam edecektir. Milletimiz bu kahramanlığıyla egemenliğin kayıtsız şartsız kendisine ait olduğunu, milli iradeye kimsenin tahakküm edemeyeceğini tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Asil Türk milleti egemenliğine, bağımsızlığına, hak ve hukukuna, devletine ve de ordusuna sahip çıkmıştır" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER