Skandal! ABD Adana Konsolosluğu'nda İslamla ve Müslümanlarla dalga geçtiler

ABD Adana Konsolosluğu'nda çalıştığı iddia edilen Türk personellerin, zemzem suyuyla dalga geçmesi, büyük tepki çekti.

GASTE24 GASTE24
Skandal! ABD Adana Konsolosluğu'nda İslamla ve Müslümanlarla dalga geçtiler

ABD Adana Konsolosluğu'nda çalıştığı iddia edilen Türk personellerin, 31 Ekim'de Cadılar Bayramı kutlaması sırasında zemzem suyuyla dalga geçtikleri anlar sosyal medyada büyük tepkiyle karşılandı.

31 Ekim'de Halloween (Cadılar Bayramı) kutlaması sırasında ABD Adana Konsolosluğu'nda çalıştığı iddia edilen Türk personellerin dini değerlerle dalga geçmesi büyük tepki çekti. Zemzem suyunu alaya alan genç kadının görüntüsü sosyal medyada infial yarattı.

TÜRK PERSONELLER ZEMZEM SUYUYLA DALGA GEÇTİ

Görüntülerde Halloween kutlamalarında genç kadın elindeki zemzem suyunu göstererek, "Bunu içtikten sonra bütün günahlarınızdan arınıyorsunuz arkadaşlar. Bunu için arının, sonra hayatınıza bakın" diyor. Dalga geçer bir üslupla bu anları kameraya alan genç kadının yanındaki arkadaşı ise alkollü içeceği içerek "Bunu da için" şeklinde konuşuyor.

ALKOLÜ GÖSTERİP, "ZEMZEM Mİ İÇİYORSUN" DEDİ

Ayrıca alkol içen arkadaşına seslenen kadın, "Napıyorsun hacım ya elindeki ne? Alkol değil mi o zemzem suyu mu içiyorsun?" ifadelerini kullanıyor.

SOSYAL MEDYA TEPKİ GÖSTERDİ

Sosyal medyada tepki gösteren vatandaşlar görüntüleri, "Terbiyesizlik" olarak dile getirdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER