Dev şirkette deprem... Satışı gündemdeydi! Hem CEO hem de 2 bin 800 kişi işten çıkarılıyor

Peloton hisseleri CEO John Foley’in istifa edeceği ve onun yerine Netflix ve Spotify’ın eski yöneticisi Barry McCarthy’yi getirileceği ve 2 bin 800 kişinin işten çıkarılacağı haberleri sonrasında düştü.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Dev şirkette deprem... Satışı gündemdeydi! Hem CEO hem de 2 bin 800 kişi işten çıkarılıyor

Egzersiz markası Peloton'un CEO'su John Foley işten ayrılacak. 10 yıldır firmanın CEO'su olan John Foley'in yerini Spotify'ın eski finans direktörü Barry McCarthy alacak. Haberlerin ardından dev şirketin hisseleri yüzde 1,6 düşüş yaşadı. 

Peloton, ürünlerine olan talepteki düşüş nedeniyle dünya genelinde yaklaşık 2.800 kişiyi işten çıkaracağını da doğruladı. 2800 çalışan ise şirketin yaklaşık yüzde 20’lik bir çalışanını kapsamış olacak ve genel ana kadroya yönelik bir hamle yapılmayacak.

APPLE, AMAZON VE NIKE'IN GÖZÜ PELOTON'DA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER