Deniz Feneri şehitler adına su kuyusu açıyor

Deniz Feneri Derneği, Tatvan'da şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Eyüp Fidan adına açılan su kuyusu hakkında bilgi vermek için şehidin ailesini ziyaret etti.

GASTE24 GASTE24
Deniz Feneri şehitler adına su kuyusu açıyor

Deniz Feneri Derneği’nin aziz şehitlerimizin isimlerini binlerce km uzaktaki Afrika ülkelerinde yaşatmak için başlatmış olduğu “1000 Şehit için 1000 Su Kuyusu” projesi kapsamında şehit ailelerini ziyaret etmeye devam ediyor.

Bitlis’in Tatvan ilçesinden şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Eyüp Fidan adına açılan su kuyusu hakkında bilgi vermek için; Deniz Feneri Gaziantep Temsilcisi Taha Atar şehit eşi Derya Fidan’ı ziyaret etti. Kahramanmaraş’ta yaşayan şehit eşine, Kamerun’da inşa edilen su kuyusunun görselleri ve teşekkür beratı takdim edildi.

Deniz Feneri Gaziantep Temsilcisi Taha Atar yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Şehitlik makamı Müslümanlar için önemli en önemli mertebelerden biridir. Onlar bu mertebeye ulaştılar. Bu makam aynı zamanda büyük bereketler barındırıyor. Şehidimiz Eyüp Fidan adına bağışçılarımız tarafından Kamerun’da bir su kuyusu açtık. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Şehidimize de rabbim rahmet eylesin.”

BİZİM HABER MERKEZİ 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER