Demet Akbağ'dan aylar sonra bir ilk! Yılmaz Erdoğan açıkladı

Oyuncu Yılmaz Erdoğan, geçtiğimiz mart ayından eşini trafik kazasında kaybeden Demet Akbağ'ın aylar sonra izleyicisiyle buluşmaya hazırlandığını duyurdu.

VATAN VATAN
Demet Akbağ'dan aylar sonra bir ilk! Yılmaz Erdoğan açıkladı

Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika, Mart 2019'da İzmir'in Narlıdere ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.   Acı haberle sarsılan 59 yaşındaki sanatçı, aylarca kameralardan uzak kalmayı tercih etti.   Eşinin vefatından sonra sessizliğe bürünen Akbağ, tiyatro oyunuyla izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.   Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ'ın rol alacağı bir tiyatro oyununu, yazar ve yönetmen olarak sahnelemeye hazırlandığını açıkladı.   Usta oyuncu, Demet Akbağ'ın yeni projesinin detayları hakkında bilgi vermedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER