için kaldı

31 Aralık gecesi ekranı

Görevli olanlar dışında neredeyse herkes 31 Aralık’ta evde. Eskiden evde yılbaşı için PTT yani ‘pijama-terlik-televizyon’ denirdi, biz de pijimanın yerine pandemiyi koyuyor ve televizyondaki yılbaşı programlarına bakıyoruz. Baskıya girene kadar kesinleşen programlara göre 2020’yi 2021’e bağlayan gece ekranda bol bol gülmece ve müzik olacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
31 Aralık gecesi ekranı

KANAL D’DEN ‘ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2’ VE MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİ

Kanal D, bu sene yeni yıla Eser Yenenler’in sunumuyla ‘Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel’ ile neşeli bir merhaba diyor. Özel skeçlerin sahneleneceği gecede, programa ünlü isimler konuk olacak. Aralarında Hülya Avşar, Kibariye, Koray Avcı, Cengiz Kurtoğlu, Hande Subaşı gibi isimlerin ve Anadolu Ateşi dansçılarının olduğu sürpriz sanatçılar şarkıları ve sahne performanslarıyla geceye renk katacak. Ayrıca gecede ‘Çok Güzel Hareketler 1’ ekibinden Ersin Korkut, Şahin Irmak, Bülent Emrah Parlak gibi sevilen isimler de olacak.

31 Aralık gecesi ekranı - Resim : 1

Hülya Avşar - Koray Avcı - Cengiz Kurtoğlu

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER