için kaldı

Kıdem için İstanbul’da sürpriz zirve

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, Hak-İş Başkanı Mahmut Arslan, TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıkloğlu'nu kıdem tazminatını görüşmek üzere bugün için İstanbul'da toplantıya çağırdı.

GASTE24 GASTE24
Kıdem için İstanbul’da sürpriz zirve

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, Hak-İş Başkanı Mahmut Arslan, TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıkloğlu'nu kıdem tazminatının yerine getirilmek istenen Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi (TES) görüşmek üzere bugün (salı) İstanbul'da toplantıya çağırdığı öğrenildi.

Sözcü'de yer alan habere göre, toplantıda, bu hafta Meclis'e gelmesi beklenen İstihdam Kalkanı Paketi için de taraflardan destek istenmesi bekleniyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER