Bakan Koca'dan aşı açıklaması: Bu güce güvenin

Koronavirüse karşı aşılamada bugünden itibaren 50 yaş ve üstünün aşılanacağını bildiren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Aşı ile salgının etkisini gündemimizden çıkaracağız. Bu güce güvenin.' dedi.

GASTE24 GASTE24
Bakan Koca'dan aşı açıklaması: Bu güce güvenin

Koronavirüs Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri doğrultusunda Sağlık Bakanlığınca belirlenen "Kovid-19 Aşısı Ulusal Uygulama Stratejisi" kapsamında aşılama süreci devam ediyor. Bakanlığın aşılama takvimine göre sisteme tanımlanan 50 yaş ve üzeri vatandaşlar da bugünden itibaren randevu aldıkları sağlık kuruluşlarında aşılarını olabiliyor.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada buluna Sağlık Bakanı Fahrettin Koca şu ifadeleri kullandı: "50 yaş üzeri vatandaşlarımızın aşı programı bugün itibariyle başladı. Aşı ile salgının etkisini gündemimizden çıkaracağız. Bu güce güvenin."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER