Galatasaray'dan corona virüse karşı özel tedbirler!

Süper Lig'in olası başlangıç tarihi 12 Haziran'a kadar hazır olabilmek için sahaya inen Galatasaray'da alınan önlemler dikkat çekiyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray'dan corona virüse karşı özel tedbirler!

Spor Arena / Ali Naci KÜÇÜK - Süper Lig’in kalan 8 haftalık bölümünün 12 Haziran’da başlayacağının açıklanmasıyla birlikte Galatasaray’da çalışmalar başladı. Şu anda takım halinde toplu çalışma yapmayan Galatasaray takımı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 4’erli gruplar halinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde antrenmanlarına start verdi. Sarı kırmızılı takımda 4’er kişilik belirlenen oyuncular 3 farklı saatte ayrı gruplar halinde güçlendirme-koordinasyon çalışmaları yapmaya başladı. Galatasaray’da Kovid-19 salgını nedeniyle antrenmanlara şu düzenlemeler getirildi:

İdman bitimi hemen dezenfekte yapılıyor

Sarı kırmızılı takımda 1 günde toplam 12 oyuncu çalışma yapıyor. 1 günde 4’er oyuncudan oluşturulan 3 farklı ekip Florya’da antrenman gerçekleştiriyor. Antrenmanların saatleri 11.00, 17.00 ve 18.30 olarak belirlendi. Böylelikle futbolcular farklı saatlerde tesislere giriş-çıkış yapıyor. Her grubun antrenmanı sona erdiğinde diğer ekip giriş yapmadan önce soyunma odaları, duş ve tesis dezenfekte ediliyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER