Son Dakika: Fenerbahçe'de Sinan Gümüş ve Marcel Tisserand sınıfı geçti

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, kadrosunu yavaş yavaş şekillendiriyor. Romanya 2. Ligi ekibi Csikszereda ile oynanan hazırlık maçında yıldızlaşan Sinan Gümüş ve Tisserand, takımda kalma şanslarını güçlendirirken, Caulker ve Serdar Dursun hakkında karar vermek için biraz daha zaman gerekiyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika: Fenerbahçe'de Sinan Gümüş ve Marcel Tisserand sınıfı geçti

Spor servisi / Süleyman ARAT - Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Topuk Yaylası kampındaki 12 günlük çalışmanın ardından Romanya 2. Ligi ekibi Csikszereda ile oynanan özel maçta hem oyun sistemi hem de bazı futbolculara yönelik kafasındaki soru işaretlerini giderme yolunda önemli adımlar attı.

Önceki gün oynanan karşılaşmada, özellikle ilk yarıdaki hareketli oyunu ve şutlarıyla Sinan Gümüş ‘gönderilecekler’ listesinden adını büyük ölçüde sildirirken, ikinci devre defansın sağında oynayan Tisserand da hatasız oyunuyla beraber takımda kalma ihtimalini güçlendirdi. Tisserand’ın en büyük kozu, savunmanın her tarafında oynayabilmesi.

Son Dakika: Fenerbahçe'de Sinan Gümüş ve Marcel Tisserand sınıfı geçti - Resim : 1

SAMATTA YİNE BEKLENENİ VEREMEDİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER