Altın Portakal başvuruları başladı

Bu yıl 58’incisi düzenlenecek Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde ‘Ulusal Uzun Metraj’, ‘Belgesel’ ve ‘Kısa Film’ dallarında yarışacak filmlerin başvuruları başladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Altın Portakal başvuruları başladı

‘Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda yer alacak yapımlar arasından seçilecek en iyi film, Altın Portakal heykelciğinin yanı sıra 300 bin TL para ödülünün de sahibi olacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yaptığı yazılı açıklamada festival tamamında toplam 1 milyon 400 bin TL tutarında ödül dağıtılacağını söyledi.

Festivalin internet sitesinden yapılacak başvurular için son tarih; 9 Ağustos. 2-9 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek festivalde, açık hava gösterimlerinin yanı sıra kapalı salonlarda da Covid-19 kapsamında tüm önlemler alınarak filmler izleyiciyle buluşacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER