için kaldı

Güzelliği duvarınızı süslesin

Eskiden sevdiklerini ölümsüzleştirmek isteyenler özel yağlıboya resimler yaptırırdı. Artık bunun yerine Instagram gibi sosyal medya mecralarını kullanıyoruz. Ama hayvan dostlarını eski usulle ölümsüzleştirmek isteyenler hâlâ var. İzzet Celiloğlu ve Evre Başak Okumuş sipariş üzerine evcil hayvan portreleri çiziyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Güzelliği duvarınızı süslesin

“KURU BOYA VE PASTEL KALEMLE RESMEDİYORUM”

İzzet Celiloğlu, @izzetceliloglu

Hem Türkiye’den hem de yurtdışından gelen siparişleri Instagram üzerinden alan İzzet Celiloğlu, 30 yıldır portreler çiziyor: “Instagram hesabımda çizdiğim resimlerimi paylaşınca siparişler almaya başladım. Daha sonra işler hızlandı. Evcil hayvan portreleri yapmak beni mutlu ediyor. Çünkü onları tarifsiz bir duyguyla seviyorum. O sebeple çizimlerim ağırlıklı olarak patiler üzerine. Sipariş vermek isteyenlerden bana bir fotoğraf göndermelerini rica ediyorum. O fotoğrafı renkli kuru boya ve pastel kalemlerle resmediyor, kargo yoluyla adreslerine gönderiyorum.” (Fiyatı ortalama 350 lira)

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER