Ağrı şikayetiyle gitti, doktorlar da şaşırdı! Tam 2 buçuk kilogram ağırlığında

Denizli'de 73 yaşındaki Halil Kul, idrar kaçırma ve ağrı şikayetiyle Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne başvurdu. Yapılan mesane ameliyatı sonrası vücudundan çıkartılan taşların boyutları doktorları da şaşırttı. Halil Kul'un vücudundan en büyüğü 700 gram olan toplam 2,5 kilogram ağırlığında taş çıkarıldı. Kul, taşları saklamak için yanında götürdü.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ağrı şikayetiyle gitti, doktorlar da şaşırdı! Tam 2 buçuk kilogram ağırlığında

Pamukkale ilçesinde yaşayan işçi emeklisi Halil Kul, idrar kaçırma ve ağrı şikayetiyle Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne başvurdu. Üroloji kliniğinde muayene edilen Kul'un böbrek ve mesanesinde taşlar olduğu belirlendi. Halil Kul, yapılan tetkiklerin ardından Prof. Dr. Ali Ersin Zümrütbaş tarafından ameliyata alındı.

TAŞLARI HATIRA OLARAK YANINA ALDI

Ameliyatta Kul'un böbreğinden ve mesanesinden en ağırı 700 gram olmak üzere toplamda 2, 5 kilogram ağırlığında 5 ayrı taş çıkarıldı. Kul'un vücudundan çıkan taşlar doktorları da şaşırttı. Ameliyatın ardından sağlığına kavuşan Kul, çıkarılan taşları hatıra olarak yanına alıp, taburcu oldu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER