ABD Elçisi ve eşi Arizona’yı yılkı atlarıyla yaşıyor

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Jeffry Flake’in eşi Cheryl Flake, yaşadığı rezidansın boş duvarlarını Türk fotoğrafçı Cuma Çevik’in 21 fotoğrafıyla süsledi. Chreyl Flake, yılkı atlarının yer aldığı fotoğraflardan çok etkilendiğini söyledi ve “Koşan atlar ve gün batımı bize doğup büyüdüğümüz Arizona’yı hatırlattı” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
ABD Elçisi ve eşi Arizona’yı yılkı atlarıyla yaşıyor

ABD’nin Ankara Büyükelçiliği Rezidansı’nın duvarlarına Türkiye’den manzaralar asıldı. Yaklaşık 2 ay önce göreve başlayan ABD’nin Ankara Büyükelçisi Jeffry Flake’in eşi Cheryl Flake, internette karşılaştığı karelerden etkilenerek rezidansa Cuma Çevik’in fotoğraflarını astırdı. Çevik’in fotoğrafları yabancı misyon temsilcileri ve Türkiye’den önemli isimlerin katıldığı bir resepsiyonla tanıtıldı. Flake çifti, rezidanstaki fotoğrafları Cuma Çevik ve eşi Merve Çevik ile birlikte gezdi. Cuma Çevik, Flake çiftine fotoğrafların hikâyesini detayları ile anlattı.

ABD Elçisi ve eşi Arizona’yı yılkı atlarıyla yaşıyor - Resim : 1

BİZE HİTAP ETTİ

“Çevik’in koşan atları ve gün batımını gösteren eserleri bize doğup büyüdüğümüz Arizona’yı hatırlattı” diyen Cheryl Flake şunları söyledi:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER