için kaldı

Bakanlık duyurdu: İkinci bir duyuruya kadar Karadeniz kıyısında balık avı yasaklandı

Bugün İstanbul Boğazı'nın Karadeniz girişinde mayın paniği yaşandı. Mayın, SAS Timleri tarafından emniyete alındı ve etkisiz hale getirildi. Yaşanan paniğin ardından Bulgaristan sınırı ile Kandıra Kefken arasında, gün batımından gün doğumuna kadar ticari ve amatör balık tutmak yasaklandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bakanlık duyurdu: İkinci bir duyuruya kadar Karadeniz kıyısında balık avı yasaklandı

İstanbul Boğazı'nın Karadeniz girişinde yaşanan mayın paniğinin ardından Karadeniz kıyısında balık tutmak yasaklandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen yazıda, "Görülen lüzum üzerine balıkçılarımızın ve halkımızın can ve mal güvenliğinin temini için Bulgaristan sınırı ile Kocaeli ili Kefken bölgesi arasındaki denizel alanda, gün batımından gün doğumuna kadar her türlü ticari ve amatör su ürünleri avcılığı, bu günden itibaren ikinci bir duyuruya kadar durdurulmuştur" denildi.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER