'Doktorun nefesi kesildi...' Düzensiz regl için gitti, çift vajinalı olduğunu öğrendi

Paige DeAngelo uzun süredir düzensiz periyodu ile uğraşıyordu. İki haftada bir regl olduğu zamanlar yaşıyordu. Bunun nedenini ise 18 yaşına geldiğinde jinekoloğa gidince öğrendi. Paige'in iki vajinası, iki rahmi ve iki serviksi olduğu ortaya çıktı!

HÜRRİYET HÜRRİYET
'Doktorun nefesi kesildi...' Düzensiz regl için gitti, çift vajinalı olduğunu öğrendi

Tıpta uterus didelfis adı verilen yani iki tam işlevli üreme sistemi ile doğduğunu öğrenen Paige DeAngelo, "Her zaman çok düzensiz bir regl dönemim oldu, ama aslında iki döngü açılıp kapanıyordu. Bazen ayda bir, bazı zamanlarda ayda iki kez... Yani sadece birkaç hafta arayla regl oluyordum” diyor.

Yaşadığı durumu insanlara söylediğinde her zaman şok olduklarından bahseden Paige DeAngelo, “Herkesin kafasında çok fazla soru işareti oluşuyor. Bence en büyük yanılgı ikisinin anatomisi. İnsanlar dışarıdan iki ayrı vajina olduklarını düşünüyor ama durum böyle değil, bu yüzden 18 yıl boyunca iki vajinalı olduğumu bilmiyordum” diyor.

HER İKİ RAHİMDEN DE HAMİLE KALABİLİR

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER