için kaldı

41 yıl önce şehit olmuştu! Mezarı açanlar gözlerine inanamadı

41 yıl önce Mersin’de bir terör olayında şehit düşen komiser Natık Karadeniz’in Kars'taki kabrinin, Karakurt Barajının taşması nedeniyle su altında kalma tehlikesiyle karşı karşıya olması yüzünden naaşının nakli sırasında görevliler inanılmaz bir olaya şahit oldu.

GASTE24 GASTE24
41 yıl önce şehit olmuştu! Mezarı açanlar gözlerine inanamadı

Komiser Natık Karadeniz, 41 yıl önce Mersin’de meydana gelen bir terör olayında şehit düştü. Şehitin cenazesi Kars'ta defnedildi.

Haber7'de yer alan habere göre, Kars'taki Karakurt Barajının taşmasıyla kabri su altında kalma tehlikesiyle karşı karşıya olan şehit Komiser Natık Karadeniz'in naaşı resmi törenle Mersin'e nakledildi.

41 yıl önce Mersin’de bir terör olayında şehit düşen Natık Karadeniz’in naaşının mezardan çıkarıldığı sırada vatandaşlar tarafından çekilip sosyal medyaya atılan bir videoda, bedeninin hiç bozulmadığı ve halen kefeninde sağlam durduğu söylenmesi dikkat çekti. Bu anlar mezarlıkta bulunan vatandaşlar tarafından kayıt altına alındı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER