için kaldı

The Matrix 4, NTF serisi ile gelecek!

Warner Bros. tam 100 bin adetlik bir koleksiyon çıkaracağını duyurdu. İşte detaylar.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
The Matrix 4, NTF serisi ile gelecek!

Matrix zamana meydan okuyan seriler arasında yer alıyor. Seri şimdi en son filmi ile sevenleriyle buluşacak. The Matrix: Resurrections devam filminin Aralık ayında yayınlanmasından önce bir açıklama yapıldı. Buna göre filmin arkasındaki stüdyo, hayranların bu teknolojiyle aşılanmış bilimkurgu fantezisinin bir parçasına sahip olmalarına izin verecek.

Warner Bros. 30 Kasım'da Matrix'teki karakterleri temsil eden 100.000 benzersiz, değiştirilemez jeton (NFT) sunacak. Şirket bunun için yeni kurulan Nifty işbirliği yaptı. Her NFT 50 dolara mal olacak. NFT sahipleri dilerlerse kırmızı hapı veya mavi hapı seçebilecek.

The Matrix 4, NTF serisi ile gelecek!

The Matrix 4, NTF serisi ile gelecek! - Resim : 1

Şimdiye kadar, NFT alanı genel olarak sanatçılardan oluşuyordu. Ancak Hollywood da NFT alanına giriş yaptı. Filmler hakkında çıkarılan NFTler son zamanlarda artıyor. Quentin Tarantino'nun filmi Ucuz Roman ve Marvel'in Spider-Man NFT'si de piyasaya sürülüyor.

Matrix NFT'lerini satın alan hayranlar, kelimenin tam anlamıyla franchise'ın başarısına yatırım yapıyorlar. Matrix NFT'si, Warner Bros.'un Space Jam franchise aracılığıyla NFT alanında yakaladığı başarının ardından geldi.  Nifty's CEO'su ve kurucu ortağı Jeff Marsilio, bir e-postada şunları söyledi: NFT'lerin popülaritesi artmaya devam ettikçe, bunun gibi projeler yeni bir fandom çağını başlatacak. Film ve sanatı sevenleri sadece yeni bir yolla meşgul olmaya değil, aynı zamanda sevdikleri bu serilerden bir parçaya sahip olmaya teşvik edecek."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER