için kaldı

Altay’da Mustafa Denizli ile yola devam kararı açıklandı!

Süper Lig kulüplerinden Altay’da yönetimin sözleşmesi sona erdikten sonra yeniden anlaşmak için temaslarını sürdürdüğü Teknik Direktör Mustafa Denizli ile anlaşmaya varıldığı resmen açıklandı.

F5HABER F5HABER
Altay’da Mustafa Denizli ile yola devam kararı açıklandı!

Geçen sezon 1’inci Lig’de Play-Off maçları dahil 5’te 5 yaparak siyah-beyazlıların 18 yıllık Süper Lig özlemini sonlandıran Mustafa Denizli ile ilgili resmi açıklama geldi.

Ege ekibi, Mustafa Denizli ile yola devam edeceklerini ve tecrübeli teknik adamın resmi sözleşmesini hafta içerisinde düzenlenecek törenle imzalayacağını duyurdu.

Teknik Direktör Mustafa Denizli, 1 Temmuz’da Demirören Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, "Kendi aramızda sözlü olarak anlaşma yaptık ama resmi anlaşmaya davet edilmedim. Başka bir kulüple, başka bir başkanla bu şekilde konuşma yapsam 10 gün sonra ilişkiyi keserdim" ifadelerine yer vermiş, Başkan Özgür Ekmekçioğlu ise Denizli’nin istediği oyuncuları almaya çalıştıklarını, tecrübeli teknik adamın durumunun buna bağlı olduğunu söylemişti.

Süper Lig’e hazırlanan siyah-beyazlı takımı bir süredir Mustafa Denizli’nin yardımcıları Mert Nobre ile Gökhan Karaslan çalıştırıyor.

SONRAKİ HABER