Eski CHP'li vekil muhalefeti topa tuttu

Yazılı açıklama yayınlayan Eski CHP Milletvekili Yılmaz Ateş, partisini ve muhalefeti topa tuttu. Ateş, Türkiye'nin gerçek gündeminin Akdeniz, Libya, Irak ve Suriye'de yaşananlar olduğunu buna karşı muhalefetin gündeminin patates soğan olduğunu söyledi.

GASTE24 GASTE24
Eski CHP'li vekil muhalefeti topa tuttu

Eski CHP Milletvekili ve TBMM 22. Dönem Başkanvekili Yılmaz Ateş, “Muhalefet, ulusal sorunlarımızın neresindedir?” başlıklı bir yazılı açıklama yaparak partisine muhalefet partilerine “Türkiye’nin ulusal ve gerçek gündeminden uzak oldukları” eleştirisinde bulundu.

“Emperyalizm çevreden kuşatarak, içerideki terörist işbirlikçilerini harekete geçirerek Türkiye’ye boyun eğdirmek, egemenliğini elinden almak, mavi ve kara vatanımızı bölmek istemektedir. Bu artık görülmelidir. Hedefleri Türkiye’nin birliği ve bütünlüğüdür” diyen Ateş, muhalefet partilerine tepkisini şu sözlerle aktardı:

“Muhalefet ulusal sorunları ağzına almıyor konuşturtmuyor”

Yumurta, patates, soğan üzerinden dahi her gün iktidara hesap soran muhalefet, Türkiye’nin geleceğini etkileyen bu sorunları ağzına almadığı gibi, milletvekillerine genelge göndererek konuşmamalarını istemektedir.

“Emperyalistlere yaranıp iktidara gelmeyi ummak yerine”

Muhalefet ulusal sorunlarımızda nerededir? Artık bir ses vermelidir. Susarak emperyalist güçlere yaranıp iktidara gelmeyi ummak yerine, milletin safında sesini yükselterek, milletin muhalefeti olmalıdır.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER