Erdoğan'dan darbe söylentileri ile ilgili flaş sözler!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik milletvekilleriyle buluşma sonrası yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın değerlendirmesini aktardı.

GASTE24 GASTE24
Erdoğan'dan darbe söylentileri ile ilgili flaş sözler!

 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep  Tayyip Erdoğan, partisinin bazı milletvekilleriyle bir araya geldi. AK Parti Genel Merkezi'ndeki basına kapalı toplantı, 3 saat sürdü. Toplantı sonrası  AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı.
'Türk heyetinin Moskova'daki temasları ile ilgili rejim, önceki sınırlarına çekilmezse bunu tahakkuk ettirmek için gerekli askeri hazırlıkları yaptığımız açık ve net bir şekilde karşı tarafa iletildi" diyen Çelik'in açıklamalarının satır başları şöyle:

İş Bankası'ndaki CHP hisselerinin devri

Atatürk milletimizin ortak değeridir. Atatürk'e ait her türlü değerin de devlet  tarafından temsil edilmesi daha uygundur.

Darbe tartışması

Darbe tartışması Türkiye için lüzumsuz bir  gündemdir. Cumhurbaşkanımızın değerlendirmesini aktarayım size... Bütün bu gündemlerin Türkiye'yi ana hedeflerinden saptırmaya yönelik. Darbe tartışması Türkiye için lüzumsuz bir gündemdir. Demokrasiye bağlı bütün kurumlarımız uyanıktır.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER