Türkiye bu olayı konuşmuştu... Saldırgan hakkında sıcak gelişme

Rize'de, R.T. isimli genç kızı, evine gitmek üzere apartmana girdiğinde yumruk ve tekmelerle darp eden şahıs, serbest bırakılmasının ardından tekrar gözaltına alınarak önce mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, bu kez zanlının tutuklanmasına karar verdi

GASTE24 GASTE24
Türkiye bu olayı konuşmuştu... Saldırgan hakkında sıcak gelişme

Rize'de genç kızı sokak ortasında yumruk ve tekmelerle darp eden ve şartlı olarak serbest bırakılan zanlı B.G. tutuklandı.

Rize Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, Tophane Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki iş yeri önünde bulunan R.T'nin bir kişi tarafından darbedildiği, soruşturma kapsamında incelenen kamera kayıtlarından şüphelinin B.G. olduğunun tespit edildiği belirtildi.

Türkiye bu olayı konuşmuştu... Saldırgan hakkında sıcak gelişme - Resim : 1

Açıklamada, B.G'nin gözaltına alınmasının ardından tutuklama istemiyle Rize Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildiği, sonrasında ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı aktarıldı.

Cumhuriyet Başsavcılığınca karara itirazda bulunulduğuna işaret edilen açıklamada, "Yapılan itirazı 27 Temmuz tarihinde değerlendiren Rize Nöbetçi Sulh Ceza hakimliği tarafından itirazımız kabul edilerek şüpheli hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı verilmiş olup, 28 Temmuz tarihinde yargı kararı gereğince yeniden yakalanan şüpheli ilgili hakimliğe Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından tekrar sevk edilmiş, hakkında tutuklama kararı verilmiştir." denildi.

Kaynak: AA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER