Geçmiş günahlarla yüzleşmenin gerilim dolu hikayesi

Başrollerini Burçin Terzioğlu, Birkan Sokullu, Serkan Keskin ve Melisa Şenolsun’un paylaştığı, oyuncu kadrosunda, Feridun Düzağaç, Şencan Güleryüz ve ilk sinema filmi için kamera karşısına geçen çocuk oyuncu Lara Tonka’nın yer aldığı “Güzelliğin Portresi” fragmanıyla bile nefesleri kesti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Geçmiş günahlarla yüzleşmenin gerilim dolu hikayesi

Özgün hikayesi Kore’ye ait olan, senaryo çalışmaları, Kore ve Tayland ile birlikte aynı anda Türkiye’de de uygulanan film ilk kez Türkiye’de vizyona girecek. Kore ve Tayland’da ise filmin çekimlerine aynı isimle devam ediliyor.

Serbest uyarlaması Pınar Bulut tarafından yazılan, usta yönetmen Umur Turagay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu “Güzelliğin Portresi”, Türk Sineması’nda gerilim türünün en çarpıcı örneklerinden biri olmaya aday.

BKM ve CJ Entertainment’ın ortak yapımcılığında çekilen “Güzelliğin Portresi”ni izleyen özgün hikayenin sahibi Koreliler filmi büyük övgü ile karşıladı;

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER