Fahrettin Altun: Tarihi bir diplomatik başarı elde edilmiştir

Ortak basın açıklamasından sonra kişisel Twitter hesabında bir paylaşımda bulunan Fahrettin Altun, ""Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliği sayesinde tarihi bir diplomatik başarı elde edilmiştir" ifadelerini kullandı.

F5HABER F5HABER
Fahrettin Altun: Tarihi bir diplomatik başarı elde edilmiştir

Suriye'nin kuzeyindeki durum için Soçi'de bir araya gelen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan baş başa ve heyetler arası görüşmelerinin ardından ortak açıklama için kamera karşısına geçti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'nin kuzeyindeki durumun görüşüldüğü ve yaklaşık 6 saat süren toplantı sonrası ortak basın açıklaması yaptı.

ALTUN: ERDOĞAN'IN GÜÇLÜ LİDERLİĞİ SAYESİNDE TARİHİ BİR DİPLOMATİK BAŞARI ELDE EDİLDİ

İletişim Başkanı Fahrettin Altun da, iki liderin ortak basın açıklamasından sonra kişisel Twitter hesabında bir paylaşımda bulundu ve "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliği sayesinde tarihi bir diplomatik başarı elde edilmiştir. Terörle mücadelemiz, dost ve müttefik ülkelerin işbirliğiyle sürdürülerek neticelendirilecektir. Bölücü Terör Örgütü’nün devletçik projesi tarih olmuştur" dedi.

SONRAKİ HABER