Elazığspor, Ümit Özat’la anlaşamadı

TY Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, teknik direktör Ümit Özat ile anlaşamadıklarını belirterek, transfere engel borcun 26 milyon 731 bin TL olduğuna açıkladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Elazığspor, Ümit Özat’la anlaşamadı

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden TY Elazığspor’da kulüp başkanı Selçuk Öztürk, basın toplantısı düzenledi. Kulüp Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda transfere engel borç, kulübün genel durumu, teknik direktör Ümit Özat’la yapılan görüşme hakkında değerlendirmeler yapan Öztürk, futbolcuların alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesiyle TFF’ye başvurdukları iddialarıyla ilgili konuştu.

Kulübün kuruluşundan bu yana görev alan başkanların hangi liglerde mücadele ettiğini belirten karneyle konuşmasına başlayan Öztürk, “Kamuoyunda sanki takım 20 yıldır Süper Lig'de de ben düşürmüşüm bu liglere gibi bir algı oluşturuluyor. Birileri bizi yıpratmaya çalışıyor. Şehrin bu mantalitesiyle bir yere gidemeyiz. Maalesef ki dilenciye dönmüş bu kulüp. Taşıma suyla değirmen dönmez, kalıcı gelirler lazım. Kurumsallık olmazsa bir yere varamayız. Bu ligde forma reklamı olmayan sayılı kulüplerdeniz. 40 bin nüfuslu Bayburt transfer yasağını kaldıracak biz 600 bin nüfuslu bir şehir olarak reklam bulamıyoruz. Bu kulüp neden kaderine terk ediliyor anlamıyorum. Benim hiçbir başkanlık kongrelerimde karşımda rakip dahi yoktu” şeklinde konuştu.

“1.5 milyon TL ben vereceğim”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER