THY Teknik AŞ, Asya-Pasifik'te yatırım fırsatlarını değerlendiriyor

Şirket, Malezyalı uçak bakım-onarım şirketlerinden ve Sapura Resources Bhd'nin iştiraki olan Sapura Technics Sdn Bhd ile potansiyel yatırım fırsatlarını değerlendirebilmek için iyi niyet sözleşmesi imzaladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
THY Teknik AŞ, Asya-Pasifik'te yatırım fırsatlarını değerlendiriyor

Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ, Malezyalı uçak bakım-onarım şirketlerinden ve Sapura Resources Bhd'nin iştiraki olan Sapura Technics Sdn Bhd ile potansiyel yatırım fırsatlarını değerlendirebilmek için iyi niyet sözleşmesi imzaladı.

THY Basın müşavirliğinden yapılan açıklamada, THY Teknik AŞ'nin, İstanbul Havalimanı'nda gerçekleştirdiği yatırımların ardından yurt dışı açılım stratejisi kapsamında Asya-Pasifik bölgesindeki yatırım fırsatlarını da değerlendirmeye başladığı bildirildi.

Dünya havacılığının yükselen değeri olan ve sahip olduğu filo büyüme oranı ile yakın bir gelecekte dünyanın en geniş uçak filosuna sahip olacağı öngörülen Asya-Pasifik bölgesinin, MRO sektörü için geniş bir müşteri portföyü sunduğu kaydedildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER