için kaldı

Muhalefetten ‘elektrik faturalı’ tepkiler

Millet ittifakı partilerinin liderlerinden, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Türkiye yeni bir şahlanış içinde” sözlerine tepkiler geldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Muhalefetten ‘elektrik faturalı’ tepkiler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan, “Sen şahlanışlarına devam ederken, millet kara kara elektrik faturasını düşünüyor. Hepimiz yaşayarak görüyoruz ki, bu faturalar adeta bir soygundur! Allah akıl fikir versin saraya, yokuş aşağı şahlandırdın milleti” mesajını paylaştı.

O SANDIK GELECEK

İYİ Parti Lideri Meral Akşener ise Sinop Durağan ziyareti sırasında bir vatandaşın elektrik faturasını şikâyet ettiği videoyu paylaşarak, şu ifadeleri kullandı: “Sayın Erdoğan, Durağan’daki emekli kardeşimin omuzundaki vergi yükünü, ödeyemediği borcunu hiç mi düşünmüyorsun? O sandık gelecek, bu ucube sistem gidecek”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER