için kaldı

Burcu Özberk: Aşk ve mantık yan yana olmaz

‘Güneşin Kızları’ dizisiyle hayatımıza bir girdi pir girdi. O gün bugündür başrollerin aranan ismi. Dramların yanı sıra artık romantik komedilerin de yıldızı... Sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor, “Bence beni aileden biri gibi görüyorlar” diyor. Burcu Özberk’le buluştuk, hayatının kırılma noktalarından aşka uzandık: “Biri bana huzur versin, ben o huzurun içinde kendimi teslim edeyim, yeter.”

HÜRRİYET HÜRRİYET
Burcu Özberk: Aşk ve mantık yan yana olmaz

Yeni işi, ‘Aşk Mantık İntikam’ın çekimlerinin olmadığı bir gün sabah saatlerinde buluşuyoruz. Stüdyoya girdiğim an beni büyük bir ekip karşılıyor. Makyaj, saç, styling... Hepsi arı gibi çalışıyorlar. O da çok enerjik, cep telefonunu mini bir hoparlöre bağlamış, müzik listesinden parçalarla çekime hazırlanıyor. Kıpır kıpır, “Hayatı dolu dolu yaşarım” diye anlatıyor. Konuşmaya başlayınca sizi kendine çekiyor, “Seksi ve ‘kadın kadın’ hissediyorum kendimi” diyor.

Ekranda romantik komedilerin yıldız ismi olarak anılıyorsun. Romantik komedi oyunculuğunu drama göre, daha kolay, hatta yüzeysel bulanlar oluyor. Sence...

Dram ve romantik komedinin yeri bende çok ayrı açıkçası. İkisinin de enerjisi, duyguları çok başka. Romantik komedi üzerinden sorduğun için şöyle özetleyeyim; romantik komedi tamamen enerjiye yönelik ve doğaçlama gerektiriyor. Kendinden bir şeyler katmalısın. Anın içinde olup o matematiği çözmen lazım. Hep settesin, hep çok diyaloğun var ve enerjinin asla düşmemesi lazım. Ve romantik komedi seyircisi beni kabul etti. Yorumları okuyorum, “Burcu var, güzel bir iş gelir” diyorlar. Demek başarabilmişim.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER