için kaldı

Pendik'te hafriyat kamyonu devrildi, yol kapandı

Pendik'te yokuşu çıkamayan toprak yüklü hafriyat kamyonu, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle devrildi. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, sokak trafiğe kapandı. 

HÜRRİYET HÜRRİYET
Pendik'te hafriyat kamyonu devrildi, yol kapandı

Kaza saat 12.00 sıralarında Orhangazi Mahallesi, Kavak Sokak'ta meydana geldi. Nahir Dağyeli, kullandığı 21 EC 778 plakalı toprak yüklü hafriyat kamyonu ile yokuşu çıktığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kamyon devrilirken, yüklü olan toprak yola saçıldı. Dağyeli, kazadan almadan kurtulurken, sokak tamamen trafiğe kapandı.

Pendik'te hafriyat kamyonu devrildi, yol kapandı - Resim : 1

Hafriyat kamyonunun bir binanın duvarına da zarar verdiği görüldü. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler sokağın başına güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. Devrilen kamyonun, yoldan kaldırılmasının ardından sokak tekrar trafiğe açıldı. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER