Sinan Akçıl'dan şaşırtan Emrah hamlesi

Geçtiğimiz günlerde Emrah ile birbirine giren şarkıcı Sinan Akçıl, konuyla ilgili, "Ben gereken cevabı verdim. Canı sağ olsun. Adının önünde 'Küçük' var ama benim hala büyüğümdür." dedi.

GASTE24 GASTE24
Sinan Akçıl'dan şaşırtan Emrah hamlesi

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Emrah ile sosyal medya üzerinden kavgaya tutuşan şarkıcı Sinan Akçıl, önceki akşam Maslak'ta görüntülendi. 

Gazetecilerin, "Emrah size çok ağır sözler kullandı. 'Yalancı ve çulsuz' diyerek sosyal medyada gündem yarattı. Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna Akçıl, şu cevabı verdi:

"KONUŞMANIN ALEMİ YOK"

Ben gereken cevabı verdim. Bu açıklamalardan sonra konuşmanın alemi yok. Biz yıllar önce buluştuk. O gün de kendisini çok sevmiştim ve hakkında çok güzel şeyler yazmıştım. 

"BUNLAR KOMİK ŞEYLER"

Ondan sonra böyle tatsız bir hale geldi olaylar. 'Yalancı' dedi. 'Çulsuz' dedi. Bunlar komik şeyler. Bunların doğru olmadığını bütün Türkiye biliyor. Canı sağ olsun. Adının önünde 'Küçük' var ama benim hala büyüğümdür.

BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Burcu Kıratlı ile 2019'da boşanmasının ardından aşklarına ikinci bir şans veren şarkıcı Sinan Akçıl ile şarkıcı Emrah, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada birbirine girmişti.

Akçıl, eski eşi Burcu Kıratlı'yla bir dönem aynı dizide rol alan Emrah ile ilgili zehir zemberek açıklamalarda bulunmuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER