için kaldı

Çin'de akılalmaz olay... Günlerce bayılma numarası yaptı, yakayı böyle ele verdi!

Çin'de yaşanan inanılmaz olay adeta filmlere konu olacak cinsten. Polis sorgusundan kaçmak için bıkmadan usanmadan üç gün boyunca numara yapan bir şüpheli yakayı öyle bir şekilde ele verdi ki haberi duyanlar adeta şaşkına döndü.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Çin'de akılalmaz olay... Günlerce bayılma numarası yaptı, yakayı böyle ele verdi!

Kalp elektrosu çekildi, kataterler takıldı, sayısız testlerden geçti... Gözaltına alındıktan sonra bayılan ve bir türlü ayılamayınca polis sorgusu yapılamayan adamı kendine getirmek için her yolu deneyen doktorlar tam vazgeçmek üzereyken devreye 'körili pilav' mucizesi girdi!

Çin'in Hubei eyaletinin Xiaogan şehrinde bir adam dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklandı ve gözaltına alındı. Polis tarafından sorgulanmak istemeyen adam ne yapacağını kara kara düşünürken aklına bayılmış numarası yapmak geldi.

Kafa travması geçirmiş ve sonrasında bayılmış gibi davranan adam kendisine seslenen kimseyi duymuyormuş numarası yaptı ve gözlerini hiç açmadı. Bu numarayı üç gün boyunca ısrarla sürdüren adam polisleri ve sonrasında doktorları da korkuttu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER