Tehlikeli ama çok çekici

Çocukların olduğu kadar büyüklerin de en sevdiği yemeklerden patates kızartması. Hani daha ilk tava piştiğinde atıştırmaya başlarız ya ağzımız yana yana... Dünyada da 13 Temmuz ‘Patates Kızartması Günü’ olarak kutlanıyor. Bu vesileyle jürimize, farklı ve iyi patates kızartması yiyebileceğimiz mekânları sorduk. Değişik usullerdeki, baharat ya da soslarla zenginleştirilmiş patatesleri denemek isterseniz, bu adreslere uğrayabilirsiniz.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Tehlikeli ama çok çekici

BURGU ŞEKLİNDE

The Populist, İstanbul

Burası, Şişli Bomontiada’da keyifli vakit geçirirken bir yandan da midenizi şenlendirebileceğiniz bir mekân. Zengin menüsüyle farklı bir tadım deneyimi yaşatıyor. “Burgu şeklindeki patatesin üzerine dana brisket ve yoğurt koyuyorlar ve efsane oluyor” diyor Ebru Erke. Fiyatı 70 lira. (0212) 296 20 34

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER