Dünyanın en iyi 1000 üniversitesinden 60'ı Türkiye'de...

IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları ailelerin ve gençlerin en doğru tercihi yapabilmesi için dünyanın en kaliteli eğitim kurumlarını Türkiye’de bir araya getiriyor. IEFT’nin iddialı listesinde dünyanın en iyi 60 üniversitesi bulunuyor!

HÜRRİYET HÜRRİYET
Dünyanın en iyi 1000 üniversitesinden 60'ı Türkiye'de...

Avrupa’nın ve Ortadoğu’nun en kapsamlı eğitim fuarı olan IEFT’nin Ankara ayağına ilgi büyük oldu. Gençler ve aileleri dünyanın en iyi eğitim kurumlarıyla görüşmek için fuar alanını doldurdu.

Yurtdışı eğitime dair en doğru tercih yapmak isteyenler 23 Ekim’de İzmir’de, 25-26-27 Ekim’de ise İstanbul’daki IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarlarını ziyaret edebilir.

Türkiye ve Avrupa’nın en kaliteli ve en kapsamlı yurtdışı eğitim fuarı olan IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları bu yıl dünyanın en iddialı üniversitelerini Türkiye’deki öğrenciler ve aileleriyle buluşturuyor. Bu yıl 36. Kez kapılarını açan fuara dünyanın en iyi 1000 üniversitesinden 60’ı geliyor. Amerika’dan Japonya’ya, Kanada’dan İsveç’e, Almanya’da Avustralya’ya kadar 25 ülkeden 200’ün üzerinde eğitim kurumunun katılacağı fuar Ankara’da başladı. Fuar önümüzdeki günlerde İzmir ve İstanbul’da devam edecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER